iGENEA
Percentage van oorsprong

De oorsprong van alle voorouders wordt bepaald aan de hand van regio's en percentages. Een wereldkaart toont uw verschillende afkomst.

Familieleden vinden

U ontvangt een lijst van genetische verwanten in uw online resultaat. U kunt per e-mail contact opnemen met uw familieleden om meer te weten te komen over hun familie en achtergrond.

Resultaat met certificaat

Naast het online resultaat ontvangt u een nobel certificaat van oorsprong in een fotolijst en andere documenten in een elegante map.

Urvolk

U ervaart de haplogroep en migraties (prehistorische tijd), de primitieve mensen (oudheid) en de regio van herkomst (Middeleeuwen) van de vaderlijke lijn (mannen) OF de moederlijke lijn (vrouwen).

Alle inheemse volkeren

Alleen met de iGENEA Expert Test kunt u de exacte haplogroepen en migraties (prehistorische tijden), de primitieve volkeren (oudheid) en regio's van herkomst (Middeleeuwen) van de vaderlijke en moederlijke lijn leren.

Alle familieleden

Alleen met de iGENEA Expert Test vindt u al uw genetische verwanten in onze database.

Meer familieleden

U ontvangt een extra lijst met andere familieleden van de vaderlijke lijn (mannen) OF de moederlijke lijn (vrouwen).

Persoonlijk advies

Phone:0041 43 817 13 91

info@igenea.com Live-Chat WhatsApp

Oude stam Liguriërs - Voorouders en oorsprong

Oorsprong

De Liguriërs zijn bekend uit oude schriftelijke bronnen en zijn gevestigd in Zuid-Frankrijk, Noord-Italië en de westelijke Alpen. Het gaat waarschijnlijk om de pre-Indo-Europese bevolking van het westelijke Alpengebied, met name de Bovenrijn, West-Zwitserland, de Rhônestreek, de Povlakte, de Franse en Italiaanse Rivièra en Corsica. Ze behoren dus tot de oude Europese volkeren en zijn de dragers van de Terramare-cultuur, een cultuur uit de bronstijd rond Genua. Liguriërs woonden ook in het westen van Spanje. Er is niet veel bekend over de Ligurische taal, noch van voor de vermenging met het Keltisch, noch van erna. Daarom zijn alle uitspraken over de relatie van de Liguriërs in genetisch en taalkundig opzicht speculatief.


Bestel mijn oorspronganalyse
van EUR 179

Geschiedenis

Sinds de 6e eeuw voor Christus werden de Liguriërs door de Kelten teruggedreven van de bovengenoemde woongebieden naar het nu als Ligurië bekend staande kustgebied, maar vooral in het Rhônedal vormden ze ook een gemengde bevolking met Keltische stammen die vergelijkbaar is met de Kelten. Vanaf het jaar 238 v. Chr. kwamen zij onder de heerschappij van de Romeinse Republiek, nadat zij in de tijd daarvoor al hulptroepen in de Romeinse legioenen hadden geleverd.

Een van de belangrijkste steden van de Liguriërs was de kustplaats Albingaunum of Album Ingaunum (tegenwoordig Albenga) van de Ligurische Ingauni.

Andere inheemse volkeren van iGENEA

Joden Wikinger Kelten Germanen Basken Aborigines (Australië) Arabieren Berbers Chinees Daciërs Etrusken Iberiërs Indianen Incas inuit Italiërs Japanners Koerden Liguriërs Mayas Mongolen Oceanische volkeren Perzen Roma Scythen Slaven Tibetanen Feniciërs Indianen Koreanen Bantoevolken Turkse volkeren Samen Illyriërs Vandalen Balten Macedoniërs Hellenen Hunnen Thraciërs Fins-Oegrische Indo-Europeanen

Zo werkt de analyse van de DNA-oorsprongsanalyse

Eén salivamonster is voldoende om uw DNA te verkrijgen. De Steekproefcollectie is eenvoudig en pijnloos en kan thuis worden uitgevoerd. Gebruik de meegeleverde enveloppe om de monsters op te sturen.

Testkit bestellen
Testkit bestellen:

per telefoon, e-mail of op de website

Testkit
Testkit:

Levering duurt enkele dagen

monsters nemen
monsters nemen:

zeer eenvoudig en pijnloos thuis

Sturen van monsters
Sturen van monsters:

met de bijgevoegde enveloppe

uitkomst
uitkomst:

schriftelijk en online na ca. 6 - 8 weken

iGENEA-oorsprongsanalyse bestellen

 • iGENEA Basic

  Besteld door 29% van de klanten voor herkomstanalyse.

  179 EUR
  bestel nu  
 • iGENEA Premium

  Besteld door 55% van de klanten voor herkomstanalyse.

  499 EUR
  bestel nu  
 • iGENEA Expert

  Besteld door 16% van de klanten voor herkomstanalyse.

  1299 EUR
  bestel nu