Arrow Downward Arrow Downward Close Close Done Done Cart Cart clock clock
iGENEA
Persoonlijk advies

Wij staan altijd voor u klaar! Neem contact met ons op via e-mail of Whatsapp.

Als u wilt dat wij u terugbellen, vul dan uw telefoonnummer in en hoe u te bereiken bent. Wij bellen u graag voor een persoonlijk gesprek.

info@igenea.com WhatsApp
Ben jij een Teuton?
DNA herkomstanalyse

Ben jij een Teuton?

Onderzoek van Germaanse oorsprong

Een DNA-test van iGENEA geeft u een indicatie of u Germaanse wortels heeft. Aan de hand van uw specifieke genetische kenmerken kunnen wij uw herkomst bepalen en u vertellen uit welke lijn de Germaanse afkomst (vaderlijk, moederlijk of beide) bestaat. Daarnaast wordt uw profiel vergeleken met meer dan 2.000.000 mensen in onze database. Als we genetische overeenkomsten vinden, dat wil zeggen mensen die het tot op zekere hoogte met je eens zijn, heb je de mogelijkheid om met deze mensen in contact te komen en je familieonderzoek te verdiepen.

Het genetische profiel van de Germaanse stammen die ontdekt zijn....

De Teutons waren een Indo-Europese bevolking uit de oudheid, die oorspronkelijk afkomstig was uit Noord-Duitsland en de omliggende gebieden. Van daaruit verspreidden de Germaanse stammen zich naar vele delen van Europa. Door middel van genetische studies kunnen we de huidige Germaanse stammen niet alleen taalkundig en cultureel onderscheiden van hun buurvolkeren, maar ook op basis van hun DNA.

Nadat veel Keltische profielen al geïsoleerd waren door meer dan 2000 speekselmonsters met elkaar te vergelijken, konden ook veel typische Germaanse profielen worden ontdekt. In het bijzonder werden de profielen uit Groot-Brittannië vergeleken met die uit de gebieden van herkomst van de Germaanse stammen in Noordwest-Europa.

DNA-test bestellen

Studies over de genetische bepaling van de Germaanse stammen

Persberichten

Andere inheemse volkeren van iGENEA

Oude stammen geeft mensen uit de oudheid aan die zichzelf niet alleen definiëren door middel van hun eigen taal, cultuur en geschiedenis, maar ook hun eigen DNA-profielen hebben. In een iGENEA herkomstanalyse worden uw oorspronkelijke mensen bepaald met behulp van uw haplogroep en uw genetisch profiel. Het resultaat heeft ruwweg betrekking op de periode tussen 900 voor Christus en 900 na Christus.

Joden Wikinger Kelten Germanen Basken alle inheemse volkeren

Dit is hoe de DNA-oorspronganalyse werkt

Testkit bestellen
Testkit
monsters nemen

zeer eenvoudig en pijnloos thuis

Sturen van monsters

met de bijgevoegde enveloppe

uitkomst

online na ca. 6-8 weken

Vragen over de DNA-test voor Germaanse voorouders

Hoe ver gaat een DNA-genealogietest terug?

De basistest gaat terug tot ongeveer 2000 jaar. Premium en Expert tests gaan terug tot ongeveer 100.000 jaar geleden.

Wat is het verschil tussen de drie DNA-tests?

Met de iGENEA Basic Test kunt u uw percentage van herkomst achterhalen, familieleden vinden en een schriftelijk resultaat met een certificaat over uw resultaat ontvangen. De premietest omvat de basistest en bovendien worden de haplogroep, de primitieve mensen en het gebied van herkomst voor de zuivere vaderlijke of zuivere moederlijke lijn bepaald. Extra familieleden kunnen gevonden worden in de gewenste lijn. De Expert-test omvat de basistest en bevat daarnaast de Haplogroup, de primitieve mensen en de regio van herkomst voor de zuivere vaderlijke en zuivere moederlijke lijn. In beide regels zijn extra familieleden te vinden. Onze Expert Test is de meest uitgebreide genealogische DNA-test ter wereld.

Hoe kan ik als vrouw mijn vaderlijke lijn onderzoeken met een DNA-test?

Met onze DNA-Explorer kunt u uw volledige oorsprong van de moeder- en vaderlijke kant van uw leven achterhalen. Vrouwen en mannen kunnen deze test doen. Alleen voor een test van de zuivere mannelijke lijn hebben we de monsters van een man nodig, dit kan bijvoorbeeld de vader, een broer, oom of neef zijn. Als u geen mannelijk familielid heeft, raden wij u onze iGENEA Basic Test aan (DNA-Explorer). Als u een familielid heeft dat bereid is om monsters te leveren, raden wij u onze iGENEA Premium Test aan.

Analyse van je oorsprong
-10%