Arrow Downward Arrow Downward Close Close Done Done
iGENEA
Persoonlijk advies

Phone:0041 43 817 13 91

info@igenea.com WhatsApp

iGENEA - sinds 2003

iGENEA biedt een platform voor interdisciplinair herkomstonderzoek. De laatste bevindingen uit de genetica worden gecombineerd met onderzoeksresultaten uit de antropologie en historisch onderzoek.

Dipl.-Jur. Romeinse C. Scholz...
genealoog

Dipl.-Jur. Roman C. Scholz is al vele jaren een genealoog. Hij vond de stamboom van zijn familie terug tot 1570. Roman C. Scholz herkende al vroeg hoe hij DNA-testen kon gebruiken voor zijn genealogisch onderzoek. Vandaag de dag is hij een van de weinige experts wereldwijd op het gebied van DNA-onderzoek naar familienamen en algemene DNA genealogie.

Dipl. Biol. Joëlle Apter (M.Sc.)
Dipl. Biol. Joëlle Apter voltooide in 2003 haar Master in Genetica en Antropologie aan de Universiteit van Zürich. Al op jonge leeftijd raakte ze geïnteresseerd in de Pools-joodse afkomst van haar voorouders (de achternaam \"Apter\" komt van \"Opatow\"). In 2006 richtte Joëlle Apter het bedrijf iGENEA op.

Dr. sci. Tamara Brown (PhD), Member of the Scientific Advisory Board
Dr. Tamara Brown voltooide haar master in moleculaire genetica in 1999. Ze verhuisde naar Zwitserland naar Bazel om neurobiologie te studeren vanuit een interesse in gedrag in het algemeen en de wetenschap achter gedragspatronen. In april 2005 voltooide ze haar doctoraatsthesis met \"Summa cum laude\". Dr. Brown is beschikbaar voor iGENEA voor wetenschappelijk advies.

Prof. Dr. Reinhard Renneberg, Member of the Scientific Advisory Board
Prof. Dr. Reinhard Renneberg is docent aan de afdeling Scheikunde van de Hong Kong University of Science and Technology. Prof. Dr. Reinhard Renneberg werkt als wetenschappelijk adviseur voor iGENEA. Hij heeft ook verschillende iGENEA zelfexperimenten gepubliceerd.

iGENEA Ltd
71-75 Shelton Street / Covent Garden
UK-WC2H 9JQ London

e-mail: info@igenea.com

Impressum    Kontakt