iGENEA
Percentage van oorsprong

De oorsprong van alle voorouders wordt bepaald aan de hand van regio's en percentages. Een wereldkaart toont uw verschillende afkomst.

Familieleden vinden

U ontvangt een lijst van genetische verwanten in uw online resultaat. U kunt per e-mail contact opnemen met uw familieleden om meer te weten te komen over hun familie en achtergrond.

Resultaat met certificaat

Naast het online resultaat ontvangt u een nobel certificaat van oorsprong in een fotolijst en andere documenten in een elegante map.

Urvolk

U ervaart de haplogroep en migraties (prehistorische tijd), de primitieve mensen (oudheid) en de regio van herkomst (Middeleeuwen) van de vaderlijke lijn (mannen) OF de moederlijke lijn (vrouwen).

Alle inheemse volkeren

Alleen met de iGENEA Expert Test kunt u de exacte haplogroepen en migraties (prehistorische tijden), de primitieve volkeren (oudheid) en regio's van herkomst (Middeleeuwen) van de vaderlijke en moederlijke lijn leren.

Alle familieleden

Alleen met de iGENEA Expert Test vindt u al uw genetische verwanten in onze database.

Meer familieleden

U ontvangt een extra lijst met andere familieleden van de vaderlijke lijn (mannen) OF de moederlijke lijn (vrouwen).

Persoonlijk advies

Phone:0041 43 817 13 91

info@igenea.com Live-Chat WhatsApp

Betaal online met creditcard

Het iGENEA-bestelproces is via een beveiligde verbinding beveiligd, zodat de gegevens die naar de ontvanger worden verzonden alleen daar opnieuw kunnen worden gelezen. Hierdoor wordt voorkomen dat belangrijke informatie zoals creditcardnummers, adressen, enz. via het internet naar de ontvanger worden verzonden. Alle gegevens op de beveiligde pagina's zijn gecodeerd met SSL (Secure Sockets Layer). U kunt zien of SSL actief is door het vergrendelde slot in uw browservenster. U kunt een beschermde pagina altijd herkennen aan het feit dat de URL in de adresbalk begint met \"https:\".