Arrow Downward Arrow Downward Close Close Done Done
iGENEA
Persoonlijk advies

Phone:0041 43 817 13 91

info@igenea.com WhatsApp

Het Wellhausen-Amsler Achternaam project

Beschrijving van de:

Alle mannen met de familienaam Wellhausen, Wilhousen, Welhouse, Willhouse, Welhuis, Welhuis, Wellejus, Amsler en Amzler, plus soortgelijke spellingen in Duitsland, Nederland, Denemarken, Amerika, Europa en over de hele wereld, zijn van harte uitgenodigd om de Y-DNA-test te doen en deel te nemen aan deze Wellhausen Family History Y-DNA studie. Vrouwelijke Wellhausen-Amsler nakomelingen en andere mannelijke Wellhausen of Amsler nakomelingen die niet de familienaam Wellhausen of Amsler hebben, kunnen gemakkelijk deelnemen aan de studie door hun Wellhausen-Amsler achternaam vader, broer, oom, oom, neef, neef, neef, enz. te rekruteren om de test te doen die hun gemeenschappelijke Wellhausen-Amsler lijn vertegenwoordigt. OPMERKING: De studie van Wellhausen - Amsler heeft van tijd tot tijd beperkte middelen beschikbaar om bij te dragen aan de testkosten voor een niet eerder geteste Wellhausen- of Amsler-lijn en voor speciale lijnen waar een bevestigingstest wordt gezocht. Informeer of het bijdragegeld beschikbaar is voor een test op uw Wellhausen- of Amsler-lijn. Wij raden aan om de Y-DNA-test uit te voeren met minstens 37 markers. Hoe meer markers, hoe beter de knal voor de bok en hoe specifieker de traceringsinformatie. De 12 tellertest is prima om de haplogroep te bepalen en om aan te tonen of het meetapparaat gerelateerd kan zijn aan een ander meetapparaat, maar niet hoe dicht de relatie is. De 12m is te algemeen om zeer nuttig te zijn bij genealogische dna tracering, en moet meestal worden opgewaardeerd tot ten minste 37 om mininaal-specifieke informatie te kunnen verstrekken. De 37-marker test levert 48% meer markers op dan de 25m voor slechts 28% meer kosten. De nieuwe 67-markeringstest levert 81% meer markergegevens op dan de 37-markering voor slechts 42% meer kosten. Maar we zijn altijd blij dat we een 12-marker hebben, en die kan altijd worden opgewaardeerd tot een kerst- of verjaardagscadeau voor jezelf zonder dat je een nieuw monster nodig hebt.

leden:

16

Verdere namen in het project

Amsler, Amzler, Waldhausen, Waldthausen, Walthausen, Weldihausen, Weldihusen, Welgehausen, Welgehusen, Welhausen, Welhous, Welhouse, Welhousen, Welhuis, Welhusen, Wellausen, Wellegehausen, Wellegehusen, Welleius, Wellejus, Wellerhausen, Wellhaasen, Wellhasen, Wellhaus, Wellhausen, Wellhous, Wellhouse, Wellhousen, Wellhusen, Welliehausen, Welliehusen, Welligehausen, Wellighausen, Wellihausen, Wellihuson, Wellinghausen, Wellinghusen, Welljehausen, Welljehusen, Wilhaus, Wilhause, Wilhausen, Wilhous, Wilhouse, Wilhousen, Willhaus, Willhause, Willhausen, Willhauzen, Willhous, Willhouse, Willhousen (Amerika)

Word lid van het Wellhausen-Amsler achternaam project

Als u zich wilt aansluiten bij het Wellhausen-Amsler achternaam project, dan is het volgende van toepassing Bestel hier de gewenste test.

Bestel mijn oorspronganalyse
van EUR 169