Arrow Downward Arrow Downward Close Close Done Done
iGENEA
Persoonlijk advies

Phone:0041 43 817 13 91

info@igenea.com WhatsApp

Het Wellhausen Achternaam project

Beschrijving van de:

Alle mannen met de familienaam Wellhausen, Wilhousen, Welhouse, Willhouse, Welhuis, Welhuis, Wellejus en soortgelijke schrijfwijzen in Duitsland, Nederland, Denemarken, Amerika, Europa en de rest van de wereld zijn van harte uitgenodigd om de Y-DNA-test af te leggen en deel te nemen aan de Y-DNA-studie van de Wellhausen Family History. Vrouwelijke Wellhausen afstammelingen en andere mannelijke Wellhausen afstammelingen die niet de familienaam Wellhausen hebben, kunnen gemakkelijk deelnemen aan de studie door hun Wellhausen-achternaam vader, broer, oom, neef, neef, neef, enz. te rekruteren om de test te doen die hun gemeenschappelijke Wellhausen-lijn vertegenwoordigt. OPMERKING: De studie van Wellhausen heeft van tijd tot tijd beperkte middelen beschikbaar om bij te dragen aan de testkosten voor een niet eerder geteste Wellhausen-lijn en voor speciale lijnen waar een bevestigingstest wordt gezocht. Informeer of het bijdragegeld beschikbaar is voor een test op uw Wellhausen-lijn. Wij raden aan om de Y-DNA-test uit te voeren met minimaal 25 of 37 markers. Hoe meer markers, hoe beter de klap voor de bok. De 12 tellertest is prima om de haplogroep te bepalen en om aan te tonen of het meetapparaat gerelateerd kan zijn aan een ander meetapparaat, maar niet hoe dicht de relatie is. De 12m is te algemeen om zeer nuttig te zijn bij genealogische dna tracering, en moet meestal worden opgewaardeerd tot ten minste 25 of 37 om mininspecifieke informatie te kunnen verstrekken. De 37-marker test levert 48% meer markers op dan de 25m voor slechts 28% meer kosten. De nieuwe 67-markeringstest levert 81% meer markergegevens op dan de 37-markering voor slechts 42% meer kosten. Maar we zijn altijd blij dat we een 12-marker hebben, en die kan altijd worden opgewaardeerd tot een kerst- of verjaardagscadeau voor jezelf zonder dat je een nieuw monster nodig hebt.

leden:

8

Verdere namen in het project

Waldhausen, Waldthausen, Walthausen, Weldihausen, Weldihusen, Welgehausen, Welgehusen, Welhausen, Welhous, Welhouse, Welhousen, Welhuis, Welhusen, Wellausen, Wellegehausen, Wellegehusen, Welleius, Wellejus, Wellerhausen, Wellhaasen, Wellhasen, Wellhaus, Wellhausen, Wellhous, Wellhouse, Wellhousen, Wellhusen, Welliehausen, Welliehusen, Welligehausen, Wellighausen, Wellihausen, Wellihuson, Wellinghausen, Wellinghusen, Welljehausen, Welljehusen, Wilhaus, Wilhause, Wilhausen, Wilhous, Wilhouse, Wilhousen, Willhaus, Willhause, Willhausen, Willhauzen, Willhous, Willhouse, Willhousen (Amerika)

Word lid van het Wellhausen achternaam project

Als u zich wilt aansluiten bij het Wellhausen achternaam project, dan is het volgende van toepassing Bestel hier de gewenste test.

Bestel mijn oorspronganalyse
van EUR 169