iGENEA
Percentage van oorsprong

De oorsprong van alle voorouders wordt bepaald aan de hand van regio's en percentages. Een wereldkaart toont uw verschillende afkomst.

Familieleden vinden

U ontvangt een lijst van genetische verwanten in uw online resultaat. U kunt per e-mail contact opnemen met uw familieleden om meer te weten te komen over hun familie en achtergrond.

Resultaat met certificaat

Naast het online resultaat ontvangt u een nobel certificaat van oorsprong in een fotolijst en andere documenten in een elegante map.

Urvolk

U ervaart de haplogroep en migraties (prehistorische tijd), de primitieve mensen (oudheid) en de regio van herkomst (Middeleeuwen) van de vaderlijke lijn (mannen) OF de moederlijke lijn (vrouwen).

Alle inheemse volkeren

Alleen met de iGENEA Expert Test kunt u de exacte haplogroepen en migraties (prehistorische tijden), de primitieve volkeren (oudheid) en regio's van herkomst (Middeleeuwen) van de vaderlijke en moederlijke lijn leren.

Alle familieleden

Alleen met de iGENEA Expert Test vindt u al uw genetische verwanten in onze database.

Meer familieleden

U ontvangt een extra lijst met andere familieleden van de vaderlijke lijn (mannen) OF de moederlijke lijn (vrouwen).

Persoonlijk advies

Phone:0041 43 817 13 91

info@igenea.com Live-Chat WhatsApp

achternaam projecten

Klik op een brief om alle achternaamprojecten te bekijken die met die brief beginnen.

A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X     Y     Z

Een -achternaamproject is een goede manier om traditionele genealogie te combineren met DNA genealogie. Een achternaamproject onderzoekt of mannen met dezelfde of vergelijkbare familienamen biologisch met elkaar verwant zijn. Dit is vooral nuttig als de gemeenschappelijke voorouder leefde in een tijd waarin de familienamen al bestonden, maar er geen schriftelijke verslagen zijn bewaard gebleven. In de loop van de tijd of door emigratie kunnen achternamen zo sterk veranderen dat de gemeenschappelijke afkomst niet meer zichtbaar is: bijvoorbeeld Howery en Hauri.


Met een familienaamproject kunt u mensen vinden met wie u gemeenschappelijke voorouders deelt en informatie uitwisselen (bijv. de stamboom). Dit zal de informatie-inhoud van uw familiegeschiedenis in korte tijd vergroten. Omgekeerd kunt u ook naamgenoten uitsluiten omdat ze niet tot uw familie behoren.


Het starten van of deelnemen aan een achternaamproject is gratis zodra uw Y-DNA-profiel beschikbaar is. Stuur ons een e-mail met de naam die u wilt gebruiken voor het project en alle varianten die in het project zijn toegestaan. Daarnaast hebben we het e-mailadres en de naam van de projectmanager nodig, evenals de talen die in het project gesproken kunnen worden. Uw project wordt dan onmiddellijk op de website gepubliceerd.