Arrow Downward Arrow Downward Close Close Done Done
iGENEA
Persoonlijk advies

Wij staan altijd voor u klaar! Neem contact met ons op via e-mail of Whatsapp.

Als u wilt dat wij u terugbellen, vul dan uw telefoonnummer in en hoe u te bereiken bent. Wij bellen u graag voor een persoonlijk gesprek.

info@igenea.com WhatsApp

achternaam projecten

Klik op een brief om alle achternaamprojecten te bekijken die met die brief beginnen.

A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X     Y     Z

Een -achternaamproject is een goede manier om traditionele genealogie te combineren met DNA genealogie. Een achternaamproject onderzoekt of mannen met dezelfde of vergelijkbare familienamen biologisch met elkaar verwant zijn. Dit is vooral nuttig als de gemeenschappelijke voorouder leefde in een tijd waarin de familienamen al bestonden, maar er geen schriftelijke verslagen zijn bewaard gebleven. In de loop van de tijd of door emigratie kunnen achternamen zo sterk veranderen dat de gemeenschappelijke afkomst niet meer zichtbaar is: bijvoorbeeld Howery en Hauri.


Met een familienaamproject kunt u mensen vinden met wie u gemeenschappelijke voorouders deelt en informatie uitwisselen (bijv. de stamboom). Dit zal de informatie-inhoud van uw familiegeschiedenis in korte tijd vergroten. Omgekeerd kunt u ook naamgenoten uitsluiten omdat ze niet tot uw familie behoren.


Het starten van of deelnemen aan een achternaamproject is gratis zodra uw Y-DNA-profiel beschikbaar is. Stuur ons een e-mail met de naam die u wilt gebruiken voor het project en alle varianten die in het project zijn toegestaan. Daarnaast hebben we het e-mailadres en de naam van de projectmanager nodig, evenals de talen die in het project gesproken kunnen worden. Uw project wordt dan onmiddellijk op de website gepubliceerd.